Какво е Астрален дизайн?

Astral Arra Logo

Астрален дизайн е система, която се базира на и обединява познанието от такива дисциплини, като Астрология, Хюман Дизайн, Таро, Демонология, Ангеология+Енохова магия, Космогонията на Розенкройцерите, Гностицизъм, Алхимия, Учението на Катара и Еаша Йешаяна, ученията на различни магически школи, включително и на Соломон и Златната Зора, изследванията на Харалд Вела, както и не малко гранична наука... и не само. Астрален дизайн обединява и свързва логически разпиляната като парченца пъзел истина за това, как точно функционира механиката на инкарнацията на Съзнанието в Земната Платформа и какви са Законите на локалната Игра – на кратко, ако усвоите тази система, ще можете да управлявате кода на Матрицата по Ваша Свободна Воля. Ще разберете ЗАЩО сте тук и КАКВИ са Вашите ултимативни способности и МИСИЯ.

Както и самото име говори, система вклюва и още един особено важен компонент: АСТРАЛЪТ. Астралното тяло ни помага да пътуваме между измеренията и световете, и да манифестираме и най-смелите си фантазии...точно тук е ключът към овладяването на цялата Матрица.

Ако искате да разберете какво още се крие зад името, потопете се в света на ASTRAL ARRA

За мен

Здравейте, духовният ми псевдоним е ARRA и от около 15 години се занимавам с езотеричното и окултното. Завършила съм Философия (бакалавър) и Философия на Съзнанието и Езика (магистър), а доста време се занимавах и с Арабистика, и дори пробвах да следвам и Астрофизика и Биология... Просто се „налагаше“, тъй като завърших ПМГ с профил Химия и Биология и забавното е, че през първата част от живота си бях ориентирана доста научно и отричах разните „псевдонауки“ като астрология и т.н. Въпреки това, проявявах още от малка силен интерес към феномена на НЛО и граничната наука, но си оставах една типична Дейна Скъли, макар и с кратки „проблясъци“. Казвам кратки „проблясъци“, защото още от дете проявявах странни пси- способности, като например да чета мислите на другите, да сънувам сбъдващи се сънища или да сомнабулствам и да соча към зведите, доакто обяснявам на баба си за това, как идвам от там... :Д Забавно е да се почоси, че и на няколко пъти като малка бях на косъм от смъртта и все някакви „щастливи случайности“ ме спасяваха...

След множество търсения, лутания и експерименти, както в личен, така и в духовен план (типично за профил 4/6 :p), малко по-малко започнах да осъзнавам, че има една много по-дълбока реалност, която има нужда да бъде опозната и разбрана... Това осъзнаване беше подтикнато от едно доста тежко боледуване от инфекциозна мононуклеоза, съчетано с тотален писхологически и житейски срив, точно в края на първия ми курс по Биология в Университета, който се провали и тогава разбрах, че това не е за мен и съм на доста погрешен житейски път... Записах Философия, където вече попаднах в по-плодотворна сред и бях поканена да се присъединя към света на Астрологията и Езтеричното... Начинът, по който Вселената работи е, че срива тотално физиката и психиката ти, за да ни покаже, че не вървим на духовния си Път и да ни принуди да поемем по него, след една дълга почивка и време за размисъл. И така, разбрах че имаше една по-дълбока реалност и тя ме зовеше.... и започнах разработката на собствена система.

По пътя си използвам в главна степен инструментите на синхромистицизма и активната медитация, за да „привиквам“ и навързвам информацията, а за нейната логическа обработка се усланям на ценния си опит от академичните години.

Пътуването никога не свършва...